Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Вести, Новости|

5-члената комисија составена од енолози од Здружението на енолози на Македонија по извршената дегустација на пристигнатите мостри на вина и ракии ги објави официјалните резултати.

БЕЛИ вина 2023 – Оценка

РАКИИ 2023- Оценка

РОЗЕ вина 2023- Оценка

ЦРНИ вина 2023 – Оценка

Close Search Window