Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Новости, Соопштенија|

Локалната самоуправа Неготино ги информира граѓаните кои имаат потреба од услугите на локалната администрација дека прием на странки ќе се врши секој работен ден во времето од 09,00 до 11,00 часот и од 14,00 до 15,00 часот.

Close Search Window