Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Култура|

   Манифестацијата “Топол културен бран” ќе финишира оваа недела со проекцијата на светскиот филмски хит “Аватар”. По одличните настани кои се случија ова лето, концертот на “Skopje  Ladies Orchestra”, Фолклорната вечер и Театарската претстава “Гола до пола”, ова е уште една можнот за љубителите на културата да уживаат во оваа несекојдневна проекција на големото платно. Петок, 27 август 20 часот. Влез слободен.
Close Search Window