Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Доделени наградите на второто издание на интернационалниот театарски фестивал на “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости|

Во саботата (13.05.) во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев”... Прочитај повеќе Доделени наградите на второто издание на интернационалниот театарски фестивал на “Бранко Ѓорчев 2023”

Уште две театарски претстави до крајот на меѓународниот фестивал на дуодрама “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости|

Синоќа (11.05.) во Центарот за култура, како дел од... Прочитај повеќе Уште две театарски претстави до крајот на меѓународниот фестивал на дуодрама “Бранко Ѓорчев 2023”

Отворен вториот по ред интернационален фестивал на дуо драма „Бранко Ѓорчев“

Култура, Новости|

Во присуство на голем број љубители на театарската... Прочитај повеќе Отворен вториот по ред интернационален фестивал на дуо драма „Бранко Ѓорчев“

Второто издание на театарскиот фестивал “Бранко Ѓорчев 2023” продолжува вечерва со комедијата “За нас почнува живот”

Култура, Новости|

Синоќа, со претставата “Брачна комедија” беше отворено... Прочитај повеќе Второто издание на театарскиот фестивал “Бранко Ѓорчев 2023” продолжува вечерва со комедијата “За нас почнува живот”

Театарот “Сцена Маска” од Република Србија ќе го отвори Второто издание на Интернационалниот театарски фестивал “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости|

Вечерва (10.05.) во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” со... Прочитај повеќе Театарот “Сцена Маска” од Република Србија ќе го отвори Второто издание на Интернационалниот театарски фестивал “Бранко Ѓорчев 2023”

Маскенбал 2018

Култура|

   Во петок, на 30ти март, во организација на Општина... Прочитај повеќе Маскенбал 2018

Наредната недела две театарски комедии во Неготино

Култура|

    По повод одбележувањето на Светскиот ден на театарот,... Прочитај повеќе Наредната недела две театарски комедии во Неготино

The project “Common European Memory of the Past”

Култура|

Applicable to the Strand 2 – Measure 2.1 “Town-Twinning”... Прочитај повеќе The project “Common European Memory of the Past”

Две театарски претстави во рамките на прославата на Светскиот ден на театарот во организација на Општина Неготино

Култура|

   Во рамките на програмата за култура, а по повод Светскиот... Прочитај повеќе Две театарски претстави во рамките на прославата на Светскиот ден на театарот во организација на Општина Неготино

Во Локалната библиотека „ Страшо Пинџур “ изложба на капитални книжевни дела

Култура|

   Во рамките на реализацијата на традиционалната... Прочитај повеќе Во Локалната библиотека „ Страшо Пинџур “ изложба на капитални книжевни дела

Close Search Window