Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

ЕНПОЛ-ЕЕ – пример за успешно реализиран проект во општина Неготино

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Со засадување на 200 садници на 2 локации во градот денеска... Прочитај повеќе ЕНПОЛ-ЕЕ – пример за успешно реализиран проект во општина Неготино

Во среда (31.03) ќе се одржи завршен финален настан од проектот „ENPOL-EE“

ЕНПОЛ –ЕЕ|

  Во среда на 31 овој месец на две локации во општина... Прочитај повеќе Во среда (31.03) ќе се одржи завршен финален настан од проектот „ENPOL-EE“

Одржана презентација на брошура во рамки на проектот „ ЕНПОЛ – ЕЕ “

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Во рамките на проектот „ENPOL – EE”, од програмата за... Прочитај повеќе Одржана презентација на брошура во рамки на проектот „ ЕНПОЛ – ЕЕ “

Одржан петтиот инфо ден во рамки на проектот „ ЕНПОЛ – ЕЕ “

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Денес во општина Неготино, односно во Центарот за... Прочитај повеќе Одржан петтиот инфо ден во рамки на проектот „ ЕНПОЛ – ЕЕ “

Во Неготино ќе се одржи петтиот инфо-ден од проектот ЕНПОЛ-ЕЕ

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Како дел од проектот „ENPOL – EE”, од програмата за... Прочитај повеќе Во Неготино ќе се одржи петтиот инфо-ден од проектот ЕНПОЛ-ЕЕ

ПОКАНА

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Почитувани,    Во рамките на проектот „ENPOL – EE”, од... Прочитај повеќе ПОКАНА

ПОКАНА

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Почитувани,    Во рамките на проектот „ENPOL – EE”, од... Прочитај повеќе ПОКАНА

ПОКАНА

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Почитувани,    Во рамките на проектот „ENPOL – EE”, од... Прочитај повеќе ПОКАНА

Одржан четвртиот инфо ден во општина Неготино во рамки на проектот „ ENPOL – EE “

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Денес во големата сала на Општина Неготино се одржа... Прочитај повеќе Одржан четвртиот инфо ден во општина Неготино во рамки на проектот „ ENPOL – EE “

ПОКАНА

ЕНПОЛ –ЕЕ|

  Во рамките на проектот „ENPOL – EE”, од програмата за... Прочитај повеќе ПОКАНА

Close Search Window