Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Трет информативен ден во општина Неготино во рамки на проектот ЕНПОЛЛ-ЕЕ

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Денес во општина Неготино се одржа третиот по ред... Прочитај повеќе Трет информативен ден во општина Неготино во рамки на проектот ЕНПОЛЛ-ЕЕ

Инфо ден – „Локални потенцијали за производство на енергија од биомаса во Општина Неготино и во прегураничната област”

ЕНПОЛ –ЕЕ|

                              ПОКАНА За учество на... Прочитај повеќе Инфо ден – „Локални потенцијали за производство на енергија од биомаса во Општина Неготино и во прегураничната област”

И З В Е С Т У В А Њ Е

ЕНПОЛ –ЕЕ|

“Награди за енергетски ефикасни практики, најдобри... Прочитај повеќе И З В Е С Т У В А Њ Е

Се одржа „Тркалезна маса за политиката за животна средина“

ЕНПОЛ –ЕЕ|

  Во рамките на реализацијата на проектот „Енергетска... Прочитај повеќе Се одржа „Тркалезна маса за политиката за животна средина“

Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри енергетски практики“

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри... Прочитај повеќе Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри енергетски практики“

Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри енергетски практики“

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри... Прочитај повеќе Продолжување на Отворен повик „ Награди за најдобри енергетски практики“

Отворен повик ,,Награди за најдобри енергетски практики “

ЕНПОЛ –ЕЕ|

Проект: “Енергетска ефикасност во прекуграничниот регион... Прочитај повеќе Отворен повик ,,Награди за најдобри енергетски практики “

DEl. 4.3.2 Competitions for students in Pella and Negotino

ЕНПОЛ –ЕЕ|

https://enpolee.eu/2020/05/21/del-4-3-2-competitions-for-schools-students-in-pella-and-negotino/... Прочитај повеќе DEl. 4.3.2 Competitions for students in Pella and Negotino

Дислокација и поставување на нови мерно регулациони ормари за новото јавно ЛЕД осветлување

ЕНПОЛ –ЕЕ|

   Согласно проектот ЕНПОЛ-ЕЕ за замена на старите со нови... Прочитај повеќе Дислокација и поставување на нови мерно регулациони ормари за новото јавно ЛЕД осветлување

Старото улично осветлување го заменуваме со нови енергетско ефикасни ЛЕД светла

ЕНПОЛ –ЕЕ|

    Заменети се 596 улични светилки во населените места :  ... Прочитај повеќе Старото улично осветлување го заменуваме со нови енергетско ефикасни ЛЕД светла

Close Search Window