Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Меѓународен проект „Заеднички активности за зачувување и селекција на медоносните пчели“

ЛЕР и јавни дејности, Новости|

На ден 25.04.2023 година во просториите на Факултетот за... Прочитај повеќе Меѓународен проект „Заеднички активности за зачувување и селекција на медоносните пчели“

На третата форумска сесија усвоен концептот за избор на предлог-проектите

ЛЕР и јавни дејности, Новости|

Се одржа и третата форумска сесија во рамки на проектот... Прочитај повеќе На третата форумска сесија усвоен концептот за избор на предлог-проектите

Во среда (15.03) ќе се одржи втората сесија од Форуми во заедницата

ЛЕР и јавни дејности, Новости|

Во среда на 15-ти март во просториите на ООУ„ Гоце Делчев“... Прочитај повеќе Во среда (15.03) ќе се одржи втората сесија од Форуми во заедницата

Во четврток (07.07) во Неготино ќе се одржи информативна сесија од проектот „Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој“

ЛЕР и јавни дејности|

   По пријавата од општина Неготино за учество во циклусот... Прочитај повеќе Во четврток (07.07) во Неготино ќе се одржи информативна сесија од проектот „Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој“

Неготински средношколци се запознаваа со пчеларството

ЛЕР и јавни дејности|

20-тина ученици од Средното општинско училиште „Св.Кирил и... Прочитај повеќе Неготински средношколци се запознаваа со пчеларството

Покана за циклус на обуки во рамки на проектот “Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој” со скратен назив Акроним,, wine-up,,

ЛЕР и јавни дејности|

Покана за циклус на обуки во рамки на проектот... Прочитај повеќе Покана за циклус на обуки во рамки на проектот “Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој” со скратен назив Акроним,, wine-up,,

ПОКАНА ЗА ПОНУДА-РАБОТИ 05-337

ЛЕР и јавни дејности|

Проект,,wa-mbrella,,Согласно Одлуката од градоначалникот на... Прочитај повеќе ПОКАНА ЗА ПОНУДА-РАБОТИ 05-337

TD 05-232/4

ЛЕР и јавни дејности|

TD 05-232/4 Invitation blank.pdf 1 – Instructions to tenderers.doc 2 – Tender submission form.doc... Прочитај повеќе TD 05-232/4

Работна средба од проектот,,Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој’’ со Aкроним ,,wine-up” се одржа во општина Пела- Грција.

ЛЕР и јавни дејности|

   Работниот состанок беше имплементиран успешно со... Прочитај повеќе Работна средба од проектот,,Подобрување на прекуграничното винско искуство за локален развој’’ со Aкроним ,,wine-up” се одржа во општина Пела- Грција.

TD 05-255/2

ЛЕР и јавни дејности|

Почитувани, Во врска со О Д Л У К А бр. 05-255/1 на... Прочитај повеќе TD 05-255/2

Close Search Window