Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Во четврток и петок во Неготино ќе се одржи филмски фестивал за млади Џифони Македонија

Вести, Новости|

Одговарајќи позитивно на барањето на организаторот за... Прочитај повеќе Во четврток и петок во Неготино ќе се одржи филмски фестивал за млади Џифони Македонија

Вонредна седница на Совет на општина Неготино 15.12.2022 година

Новости, Совет општина Неготино|

Врз основа на член 40 став 1 од Законот за локална самоуправа... Прочитај повеќе Вонредна седница на Совет на општина Неготино 15.12.2022 година

Ставени во функција 70 нови паркинг места долж улицата „Маршал Тито“

Новости|

Од Јавното претпријатие за паркирање „Паркинзи“ Неготино... Прочитај повеќе Ставени во функција 70 нови паркинг места долж улицата „Маршал Тито“

Каде и како земјоделците можат да ги следат информациите од мерните станици

Новости|

️Почитувани земјоделци, Ве информирам дека информациите... Прочитај повеќе Каде и како земјоделците можат да ги следат информациите од мерните станици

Граѓаните со предлози учествуваат во изготвувањето на Програмите за работа и Буџетот на општина Неготино за 2023 година

Новости|

Преку одржување на средби со жителите на населените места и... Прочитај повеќе Граѓаните со предлози учествуваат во изготвувањето на Програмите за работа и Буџетот на општина Неготино за 2023 година

Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

Новости|

Денес заедно со директорот на Центар за развој на Вардарски... Прочитај повеќе Обезбедени средства за набавка на специјализирано возило за одржување на хигиената

Увид во работите за асфалтирање на улица во Пепелиште

Новости|

Заедно со стручните служби од општината денеска извршив... Прочитај повеќе Увид во работите за асфалтирање на улица во Пепелиште

ОПШТИНА НЕГОТИНО Е НАГРАДЕНА СО ЕВРОПСКА ОЗНАКА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ НА УПРАВУВАЊЕТО

Новости|

За достигнувања во областа на добро владеење Општина... Прочитај повеќе ОПШТИНА НЕГОТИНО Е НАГРАДЕНА СО ЕВРОПСКА ОЗНАКА ЗА ИЗВОНРЕДНОСТ НА УПРАВУВАЊЕТО

Отворена сензорна соба во ООУ „Страшо Пинџур“ во Неготино

Новости|

Сензорната соба е опремена со мноштво дидактички... Прочитај повеќе Отворена сензорна соба во ООУ „Страшо Пинџур“ во Неготино

Општина Неготино ќе исплаќа еднократна помош од 20.000 денари за лица со попреченост

Новости|

На мој предлог како градоначалник на општина Неготино,... Прочитај повеќе Општина Неготино ќе исплаќа еднократна помош од 20.000 денари за лица со попреченост

Close Search Window