Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

С А М О Е В А Л У А Ц И Ј А на училиштето за периодот од 2020 до 2022 година (учебна 2020-2021 и 2021-2022 год.)

Образование|

С А М О Е В А Л У А Ц И Ј А на училиштето  за периодот од 2020 до... Прочитај повеќе С А М О Е В А Л У А Ц И Ј А на училиштето за периодот од 2020 до 2022 година (учебна 2020-2021 и 2021-2022 год.)

С О О П Ш Т Е Н И Е

Образование|

ООУ „Гоце Делчев“ Неготино од 01.05.2015 до 31.05.2015 година ќе се... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

СООПШТЕНИЕ

Образование|

Согласно Програмата за работа на Општинскиот совет за... Прочитај повеќе СООПШТЕНИЕ

С О О П Ш Т Е Н И Е

Образование|

ООУ ,,Гоце Делчев,, Неготино од 01.05.2014 го 31.05.2014 година ќе се... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

ОПШТИНА НЕГОТИНО СО ПОДДРШКА ЗА ПРОЕКТОТ ,,УЧИЛИШНИ ЛИГИ,,

Образование|

   Во рамките на спроведувањето на програмата за работа на... Прочитај повеќе ОПШТИНА НЕГОТИНО СО ПОДДРШКА ЗА ПРОЕКТОТ ,,УЧИЛИШНИ ЛИГИ,,

Наградени иновациите на ученици од Неготино

Образование|

   Ученици од Неготино ги покажаа своите иновативни... Прочитај повеќе Наградени иновациите на ученици од Неготино

ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СОУ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ,, ВО НЕГОТИНО

Образование|

   Во присуство на голем број гости меѓу кои и... Прочитај повеќе ОДБЕЛЕЖАН ПАТРОНИОТ ПРАЗНИК НА СОУ ,,СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЈ ,, ВО НЕГОТИНО

НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ И НАСТАВНИЦИТЕ ОД ООУ ,, СТРАШО ПИНЏУР ,,

Образование|

  Пригодни награди и признанија им беа доделени на... Прочитај повеќе НАГРАДИ И ПРИЗНАНИЈА ЗА УЧЕНИЦИТЕ И НАСТАВНИЦИТЕ ОД ООУ ,, СТРАШО ПИНЏУР ,,

С О О П Ш Т Е Н И Е

Образование|

                                     С  О  О  П  Ш  Т  Е ... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

ПЕТ УЧЕНИЦИ ОД НЕГОТИНО УЧЕСТВУВАА НА НАТПРЕВАР НА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ

Образование|

   Одличен успех на 5-те неготински ученици кои зедоа... Прочитај повеќе ПЕТ УЧЕНИЦИ ОД НЕГОТИНО УЧЕСТВУВАА НА НАТПРЕВАР НА МЛАДИ ИСТРАЖУВАЧИ

Close Search Window