Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

ЌЕ СЕ ПОСТАВУВА ХОРИЗОНТАЛНА И ВЕРТИКАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА ВО НЕГОТИНО

Соопштенија|

   ЛОКАЛНА САМОУПРАВА НЕГОТИНО ГИ ИНФОРМИРА ГРАЃАНИТЕ НА... Прочитај повеќе ЌЕ СЕ ПОСТАВУВА ХОРИЗОНТАЛНА И ВЕРТИКАЛНА СИГНАЛИЗАЦИЈА ВО НЕГОТИНО

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

Се известуваат сите правни и физички лица од просторот, кои... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

Се известуваат сите правни и физички лица од просторот, кои... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

Се известуваат сите правни и физички лица од просторот, кои... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ ВО ОПШТИНА НЕГОТИНО

Соопштенија|

Општина Неготино , врз основа на Програмата за волонтирање... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК ЗА ВОЛОНТИРАЊЕ ВО ОПШТИНА НЕГОТИНО

ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕЧНИ КОРИТА

Соопштенија|

Согласно Одлуката  на  Владата  на Република Македонија ... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК ЗА ЧИСТЕЊЕ НА РЕЧНИ КОРИТА

ЈАВЕН ПОВИК

Соопштенија|

Градоначалникот на општина Неготино на ден 04.04.2012 година го... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК

ЈАВЕН ПОВИК

Соопштенија|

Градоначалникот на општина Неготино на ден 07.03.2012 година го... Прочитај повеќе ЈАВЕН ПОВИК

С О О П Ш Т Е Н И Е

Соопштенија|

 СЕ ИЗВЕСТУВААТ СИТЕ ПРАВНИ И ФИЗИЧКИ ЛИЦА ОД ОПШТИНА... Прочитај повеќе С О О П Ш Т Е Н И Е

СООПШТЕНИЕ

Соопштенија|

Покана за Јавна презентација  Градоначалникот на Општина... Прочитај повеќе СООПШТЕНИЕ

Close Search Window