Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Ликовна изложба на академскиот сликар Драган Хаџи Николов – Аџи

Култура|

  Во рамките на втората фаза од манифестацијата “Топол... Прочитај повеќе Ликовна изложба на академскиот сликар Драган Хаџи Николов – Аџи

ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН 2014

Култура|

Во рамките на седмото издание на манифестацијата “Топол... Прочитај повеќе ТОПОЛ КУЛТУРЕН БРАН 2014

Тони Лазов победник на градското првенство во шах

Култура|

   Сите седум кола од третото по ред веќе традиционално ... Прочитај повеќе Тони Лазов победник на градското првенство во шах

Три театарски претстави во рамките на Фестивалот на аматерскиот театер во организација на Општина Неготино

Култура|

   Во рамките на програмата за култура, а по повод Денот на... Прочитај повеќе Три театарски претстави во рамките на Фестивалот на аматерскиот театер во организација на Општина Неготино

ИГОР ПАНЕВ ПОБЕДНИК НА ТУРНИРОТ ВО ТАБЛА ,, НЕГОТИНО -2013 ,,

Култура|

   Во организација на локалната самоуправа по петти пат се... Прочитај повеќе ИГОР ПАНЕВ ПОБЕДНИК НА ТУРНИРОТ ВО ТАБЛА ,, НЕГОТИНО -2013 ,,

КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА НА КРЕАТИВНИТЕ ИНДУСТРИИ

Култура|

Врз основа на член 63 став 1 точка 9 и член 65 став 4 од Законот... Прочитај повеќе КОНКУРС ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЕКТИ ВО ОБЛАСТА НА КРЕАТИВНИТЕ ИНДУСТРИИ

КОНКУРС ЗА ПОДДРШКА НА СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ НА ТАЛЕНТИРАНИ УМЕТНИЦИ И ДЕФИЦИТАРНИ СТРУЧНИ КАДРИ ЗА 2014 ГОДИНА

Култура|

Врз основа на член 65 став 4 од Законот за културата... Прочитај повеќе КОНКУРС ЗА ПОДДРШКА НА СТРУЧНО УСОВРШУВАЊЕ НА ТАЛЕНТИРАНИ УМЕТНИЦИ И ДЕФИЦИТАРНИ СТРУЧНИ КАДРИ ЗА 2014 ГОДИНА

Конкурс за откуп на уметнички дела од областа на визуелните уметности во 2014 година

Култура|

Во функција на унапредување на состојбите во ликовната... Прочитај повеќе Конкурс за откуп на уметнички дела од областа на визуелните уметности во 2014 година

СЕ ОДРЖА ТУРНИР ВО ТЕНИС-БОВИН НЕГОТИНО ОПЕН 2013

Култура|

   На тениските терени во Неготино се одржа... Прочитај повеќе СЕ ОДРЖА ТУРНИР ВО ТЕНИС-БОВИН НЕГОТИНО ОПЕН 2013

ЕКИПАТА НА С.О.С ПОБЕДНИК НА УЛИЧНИОТ ТУРНИР ВО КОШАРКА ВО НЕГОТИНО

Култура|

   Во изминатите три дена на градскиот плоштад во Неготино... Прочитај повеќе ЕКИПАТА НА С.О.С ПОБЕДНИК НА УЛИЧНИОТ ТУРНИР ВО КОШАРКА ВО НЕГОТИНО

Close Search Window