Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

„ АВАТАР “ 27 Август 2010 (Петок)

Култура|

   Манифестацијата “Топол културен бран” ќе финишира... Прочитај повеќе „ АВАТАР “ 27 Август 2010 (Петок)

Театарска претстава „ ГОЛА ДО ПОЛА“

Култура|

   Во рамките на манифестацијата “Топол културен бран... Прочитај повеќе Театарска претстава „ ГОЛА ДО ПОЛА“

Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Култура|

... Прочитај повеќе Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Концерт на камерен оркестар “Skopje Ladies Orchestra“

Култура|

  ... Прочитај повеќе Концерт на камерен оркестар “Skopje Ladies Orchestra“

ЛУ Библиотека “СТРАШО ПИНЏУР” – Неготино

Култура|

Активности и настани за 2010 Локалната установа Библиотека... Прочитај повеќе ЛУ Библиотека “СТРАШО ПИНЏУР” – Неготино

Центар за култура-Програма

Култура|

 Националната Установа Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ од... Прочитај повеќе Центар за култура-Програма

Close Search Window