Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Продолжуваат градежните активности за изведба на главен колектор за отпадни води за поврзување на село Тимјаник со канализациониот систем во Неготино во должина од околу 2000м

Wa-mbrella|

   Вредноста на договорот изнесува 207.967евра. Изградбата на... Прочитај повеќе Продолжуваат градежните активности за изведба на главен колектор за отпадни води за поврзување на село Тимјаник со канализациониот систем во Неготино во должина од околу 2000м

ПОЈАСНУВАЊЕ-Clarification No.1( TD 05-219/5)

Wa-mbrella|

23042020QUESTIONS  and ANSWERS TD  05-219-PDF... Прочитај повеќе ПОЈАСНУВАЊЕ-Clarification No.1( TD 05-219/5)

ПРОДОЛЖУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ,,WA-MBRELLA,,

Wa-mbrella|

   Се продолжува со  градежните активности за  изведба на... Прочитај повеќе ПРОДОЛЖУВААТ ГРАДЕЖНИТЕ АКТИВНОСТИ ВО РАМКИТЕ НА ПРОЕКТОТ ,,WA-MBRELLA,,

ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-219 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.8 05-219/4

Wa-mbrella|

Проект,,wa-mbrella,, Согласно Одлуката од градоначалникот на... Прочитај повеќе ПОКАНА ЗА ПОНУДА-УСЛУГИ 05-219 Реф. CN1 – SO2.3 – SC031 no.8 05-219/4

Градоначалникот Делков потпиша договор за изведба на колектор за отпадни води

Wa-mbrella|

   Градоначалникот на општина Неготино Тони Делков и... Прочитај повеќе Градоначалникот Делков потпиша договор за изведба на колектор за отпадни води

Доделени наградите за најуспешните творби за значењето на водата

Wa-mbrella|

   Со изложба на цртжи (46), фотографии (10) и есеи (6) по... Прочитај повеќе Доделени наградите за најуспешните творби за значењето на водата

РЕЗУЛТАТИ ОД КОНКУРСОТ „ПРЕКУГРАНИЧНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

Wa-mbrella|

   На ден 17 декември 2019 година во просториите на Општина... Прочитај повеќе РЕЗУЛТАТИ ОД КОНКУРСОТ „ПРЕКУГРАНИЧНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ за наградниот конкурс(фотографии) „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

Wa-mbrella|

Почитувани, Во врска со претходно доставениот повик за... Прочитај повеќе ПРОДОЛЖЕН РОКОТ за наградниот конкурс(фотографии) „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

ПРОДОЛЖЕН РОКОТ за наградниот конкурс(цртежи и есеи) „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

Wa-mbrella|

Почитувани,Во врска со претходно доставениот повик за... Прочитај повеќе ПРОДОЛЖЕН РОКОТ за наградниот конкурс(цртежи и есеи) „ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА КОНКУРС ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА-ОПШТИНА НЕГОТИНО И ОПШТИНА АЛМОПИА „ПРЕКУГРАНИЧНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

Wa-mbrella|

П О К А Н А К О Н К У Р С... Прочитај повеќе ПОВИК ЗА УЧЕСТВО НА КОНКУРС ЗА СРЕДНИ УЧИЛИШТА-ОПШТИНА НЕГОТИНО И ОПШТИНА АЛМОПИА „ПРЕКУГРАНИЧНО НАТПРЕВАРУВАЊЕ ЗА ЗНАЧЕЊЕТО НА ВОДАТА“

Close Search Window