Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Култура|

... Прочитај повеќе Фолкорна вечер – 26 Јули 2010

Концерт на камерен оркестар “Skopje Ladies Orchestra“

Култура|

  ... Прочитај повеќе Концерт на камерен оркестар “Skopje Ladies Orchestra“

Соопштение

Образование|

  Општина Неготино ги известува сите родители на општината... Прочитај повеќе Соопштение

Проект за развој на граѓанското општество

Образование|

  Општина Неготино потпиша договор за соработка со... Прочитај повеќе Проект за развој на граѓанското општество

Бесплатен интернет во населените места

Образование|

   Министерството за информатичко општество и општина... Прочитај повеќе Бесплатен интернет во населените места

Стратегија за образование

Образование|

  Образовни политики на општина Неготино... Прочитај повеќе Стратегија за образование

ЛУ Библиотека “СТРАШО ПИНЏУР” – Неготино

Култура|

Активности и настани за 2010 Локалната установа Библиотека... Прочитај повеќе ЛУ Библиотека “СТРАШО ПИНЏУР” – Неготино

Центар за култура-Програма

Култура|

 Националната Установа Центар за култура „Ацо Ѓорчев“ од... Прочитај повеќе Центар за култура-Програма

Close Search Window