Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Recent Posts

Доделени наградите на второто издание на интернационалниот театарски фестивал на “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости

Во саботата (13.05.) во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” заврши програмата на... Прочитај повеќе Доделени наградите на второто издание на интернационалниот театарски фестивал на “Бранко Ѓорчев 2023”

Уште две театарски претстави до крајот на меѓународниот фестивал на дуодрама “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости

Синоќа (11.05.) во Центарот за култура, како дел од официјалната програмата на... Прочитај повеќе Уште две театарски претстави до крајот на меѓународниот фестивал на дуодрама “Бранко Ѓорчев 2023”

Отворен вториот по ред интернационален фестивал на дуо драма „Бранко Ѓорчев“

Култура, Новости

Во присуство на голем број љубители на театарската уметност, гости од... Прочитај повеќе Отворен вториот по ред интернационален фестивал на дуо драма „Бранко Ѓорчев“

Второто издание на театарскиот фестивал “Бранко Ѓорчев 2023” продолжува вечерва со комедијата “За нас почнува живот”

Култура, Новости

Синоќа, со претставата “Брачна комедија” беше отворено второто издание на... Прочитај повеќе Второто издание на театарскиот фестивал “Бранко Ѓорчев 2023” продолжува вечерва со комедијата “За нас почнува живот”

Театарот “Сцена Маска” од Република Србија ќе го отвори Второто издание на Интернационалниот театарски фестивал “Бранко Ѓорчев 2023”

Култура, Новости

Вечерва (10.05.) во Центарот за култура “Ацо Ѓорчев” со претставата “Брачна... Прочитај повеќе Театарот “Сцена Маска” од Република Србија ќе го отвори Второто издание на Интернационалниот театарски фестивал “Бранко Ѓорчев 2023”

Маскенбал 2018

Култура

   Во петок, на 30ти март, во организација на Општина Неготино и... Прочитај повеќе Маскенбал 2018

Наредната недела две театарски комедии во Неготино

Култура

    По повод одбележувањето на Светскиот ден на театарот, со финансиска... Прочитај повеќе Наредната недела две театарски комедии во Неготино

The project “Common European Memory of the Past”

Култура

Applicable to the Strand 2 – Measure 2.1 “Town-Twinning”... Прочитај повеќе The project “Common European Memory of the Past”

Close Search Window