Општина Неготино

www.negotino.gov.mk 

Со низа спортски настани, продолжи празнувањето на 8 Ноември – Денот на ослободувањето на Неготино.

Новости|

По повод 78 годишнината од ослободувањето на градот, Општина... Прочитај повеќе Со низа спортски настани, продолжи празнувањето на 8 Ноември – Денот на ослободувањето на Неготино.

Се одржаа традиционалните улични трки

Новости|

Над стотина ученици од двете основни училишта и средното... Прочитај повеќе Се одржаа традиционалните улични трки

Се одржаа регионалните игри „ Гол Бал “ 2022

Новости|

Во организација на Здружението на слепи лица на град... Прочитај повеќе Се одржаа регионалните игри „ Гол Бал “ 2022

18 редовна седница на Советот на општина Неготино

Новости, Совет општина Неготино|

Врз основа на член 2 и член 42 од Законот за локална... Прочитај повеќе 18 редовна седница на Советот на општина Неготино

Кавадаречкиот театар со урнебесна комедија ќе ја збогати осмоноемвриската програма

Новости|

Претставата “Како да (не) снимиш мрсен филм” на... Прочитај повеќе Кавадаречкиот театар со урнебесна комедија ќе ја збогати осмоноемвриската програма

Доделивме 42 вредносни ваучери за новороденчиња во општина Неготино

Новости|

Денеска во салата за состаноци на општина Неготино во... Прочитај повеќе Доделивме 42 вредносни ваучери за новороденчиња во општина Неготино

ПРОГРАМА по повод 8-ми Ноември – Денот на ослободувањето на Неготино

Новости|

Со богата дводневна програма која што оваа година Општина... Прочитај повеќе ПРОГРАМА по повод 8-ми Ноември – Денот на ослободувањето на Неготино

Во градот хортикултурно се оплеменети 500 м2 нови површини со засадување на 3.757 садници

Новости|

Во изминатиот период работници на ЈП„Комуналец“ од... Прочитај повеќе Во градот хортикултурно се оплеменети 500 м2 нови површини со засадување на 3.757 садници

Се уредува паркова површина во с.Тремник

Вести, Новости|

Преку проект за развој на селата од Програмата за... Прочитај повеќе Се уредува паркова површина во с.Тремник

Се уредува околината на „Саат-кулата“ во Неготино

Новости|

     Веќе извесен период во Неготино се реализира проектот... Прочитај повеќе Се уредува околината на „Саат-кулата“ во Неготино

Close Search Window